Tjabba

idag har jag mamma och nelan mormor och morfar varit hos min moster och kusiner det va kul:)
Det blev inget med att sova över får hennes man fick imte komma in på kursen:((
Imon ska jag åka och kolla på loreen det ska blki super kul:D

Kanse bloggar senare puss<3

Heej igen

jag ska ju vara borta tills på torsdag och jag kan ta foton som jag kan lägga upp fast först måste jag lägga upp dom på fb och sen spara dom och sen lägga ut på bloggen:))
Men det va nog allt ska börja med en frågestund

Hellu

förlåt att jag inte har bloggat men har haft annat för mig.I torsdags va jag på liseberg det va jätte kul:)
I fredags va det ju midsommar och då åkte vi till jönköping min farfar och några andra har torp där och det va kul och det va två hundar där och en heter poppy och den andra heter fia och dom är så söta;)
Jag kommer inte blogga på några dagar för imon åker jag mamma och nelan till våran moster och kusiner och ska sova där för hon vill inte vara ensam:) det ska bli kul
V 27-28 åker jag mamma och nelan och mormor till varberg det ska bli kul:))



Hej då

Varberg

Hej Hej just nu sitter jag i bilen på väg till varberg .Vi ska vara där öveer helgen och fira midsommar . Idag när vi kommer dit ska jag vara med Erika . Jag skrev ju att jag hade ont i mitt öra . Så jag och mamma gich till docktorn igår och dom sa att det var öroninflamation och att det nt var konstigt att jag hade så ont i örat . Så jag tar penselin .Jag bloggar kanske ikväll om jag hinner. Men justin bieber håller ju på med en ny parfym och den ska heta girlfriend och kommer till sverige om 1-2 månader. Men jag vet nt vad jag ska skriva mer.




Hejdå


<3elin



Trött!

Hej Hej idag vaknade jag sådär 03.45 och tårarna bara spruta ut . Jag har aldrig haft så ont i mitt öra. Konstigt ställe att ha så ont på. Men då gick jag upp och tog Alvedon . Sen försökte jag att somna om men gick nt sådär jätte bra . Så jag somna om typ när mamma kom hem från jobbet och det var typ runt 7.00 . Fast sov nt så jätte bra. Sen när jag väl sommna om så sov jag kanske till typ 12.00 när pappa kom hem på lunch från jobbet, och i vanliga fall brukar jag vara vaken och ha bäddat min säng och gjort i åning mig . Men jag låg fortfarande i sängen och halv-sov . Sen när pappa åkte tillbaka till jobbet sommna jag om igen och sov till typ 14.30 och det  var då min mamma vaknade . Så jag kände bara några varma händer mot min panna och en röst som sa, hur mår du Elin ? Men jag årkade nt svara . Så jag bara kolla min mamma i ögonen och började små gråta bara för det gjorde så ont. Men det hände en sak till . Jag skulle gå och ducha och när jag duchat färdigt såg jag helt sudigt och kunde knappt gå för jag va så vinglig . Så jag har spenderat hela dagen i sängen med värsta värken i örat. Så imon ska jag gå till docktorn . För jag vill nt ha ont nu till midsommar .För jag ska åka till varberg på torsdag och stanna där tills på söndag och va med Erika för hennes stuga ligger typ brevid. Så där ska vi fyra midsommar. Men vi får se om jag kan sova inatt , tror det för smärtan har gått över lite nu , men kanske blir värre . nt vet jag .




Hejdå



<3en trött elinEn gammal blid


;)

heej idag ska emilia komma till mig typ 16.00-17.00 och va här till 22.00 :D
Jag bloggar nog senare kanse vi får se:)
Lägger inte ut dagens låt idag och inte dagens outfit sorry:(

Puss & Kram

NEVER GIVE UP

You should never give up even though you are hanging from a cliff and you have never felt such pain in your arms.

Never give up your dream of becoming an actor or to get the best looking guy in school.

or that some bitchy girls say you do not fit into their gang.


If you give up will never be something you want to be true.


So, just be yourself and never give up your dream.



HEJDÅ


ELIN<3 

BARA SKREV NÅTT 

Tja !!!

Hej nu sitter jag med emilia och emilia och kollar på 17 again ,vi har nt direkt några planer för idag bara slappa.Vet nt direkt vad jag ska skriva . Men kan ni nt tipsa oss om bloggar .



HEJDÅ


ELIN<3

justin biebers nya skiva!!!!

Hej Hej just nu sitter jag och lyssnar på musik bla. justin bieber nya sång som heter Justin Bieber – As Long As You Love Me och den är så jävla bra . Men idag vet jag nt riktigt vad jag ska gjöra . För min pappa jobbar och mamma ligger och sover för hon har jobbat inatt men kanske hittar på nåt med nån kompis . Men imon släpps ju justins nya skiva . ska ni köpa den ? Det ska jallafall jag .Men Erika om du ser detta smsa mig då . Måste fråga dig en grej.




Hejdå




ELIN<3

frågestund


Dagens låt

Dagens låt är
Ny nivå
lyssna gärna på den;)


Tänkte börja med dagens låt

;)

Heej





Nu sitter jag och lyssnar på musik och har trökigt.Ska snart börja en frågestund ska bara göra den först;)
Min pappa fyller ju år imon och jag har köpt en lite söt nalle som har en tröja och på den står det pappa du är bäst och så ska vi ge han en annan sak ochså kanse lägger upp en bild på nallen men imon ska jag och mamma göra en tårta:D
men jag sejer godnatt bloggar nog inte innan jag går och lägger mig;)

Thailand
 några gammla bilder några är från thailand

hejsan

heej sorry för att jag inte har bloggat på länge men har typ inte haft tid i måndags va jag med emilia och igår va jag ochså med henne och idag ochså:D ska vva med henne på torsdag och kanse fredag.Imon kommer jag nog inte blogga så mycket för min pappa fyller år så aa kanse på morgonen kan jag nog lägga in ett inlägg;)
Jag blir så arg på min skype för min mikrofon funkar inte hatar det:((

Men bloggar senare:)

Puss&kram

svar på frågor xD

hEJ tänkte svara på lite frågor




Har ni några husdjur?


svar: jag elr emilia har nt några men maja har två katter




vilken skola går ni på ?




svar:svedjeskolan





hur länge har ni haft bloggen?



svar: jag vet nt exakt men någon månad eller två . Är nt säker men jag kan kolla upp det .





hur många syskon har ni sammanlagt?



svar:oj oj eh jag tror att vi har 7 syskon sammanlagt



tar resten av frågorna i nästa inlägg.



hejdå


elin<33











hejj

Hej idag fyller min pappa år så just nu ska jag och min mamma baka tårta . Han önskade sig en morronrock elr hur det stavas . Så vi ska fyra han idag men han jobbar till tre så det blir lite senare . Vet nt direkt vad jag ska skriva . Så det får bli ett kort inlägg .Men vi har fått massa frågor som jag ska svara på lite senare. 



hejdå



elin<<<<<<3





mysdag!!!

Hej Hej azzå det är så skönt att det är sommar lov,fast jag tycker nt att det känns som det för det har nästan bara regnat hitills än så länge. Från igår tills idag har jag sovit över hoss erika som emilia sa nyss . Sen när jag gick hem så åkte jag och min storasyster till knalleland . I sommar ska jag åka till Dalarna för att min morbror har en stuga där och han har den där  söta hunden som jag har visat bilder på . Och sen så ska vi hyra en stuga i varberg, och sen ska vi vara i lysekil för mina grannar har en stuga där. Imorron ska jag och mina grannar åka till hindås för en triatlon tävlig , egentligen skulle jag ochså tävla men jag har en liten bihålsinflamation så jag får nt springa . Mn jag får vell heja på! istället.




HEJDÅ



ELIN<3 

Tjabba

heej sorry för att jag inte har bloggat sen i torsdags.Vi hade ju skolavslutning i torsdags kväll och det gick väll bra men det blev inga tårar o_O
I fredags så va jag och emilia,erika,elin och felicia i stan och vi köte saker och kollade på dom som tog studenten det va så roligt att sen jag och elin blev kära i en jätte sött kille<3
och igår till idag så sov jag ch elin,erika ch felicia över hos erika det va kul kl.14.00 så åkte jag hem sen va jag med min kusin det a kul.Imor vet jag inte vad jag ska göra jag längtar till vecka 28 för då ska jag min mormor och mamma och cornelia (lillasyster) åka till varberg och hyra stuga:))

Men kanse blggar senare;)

skolavslutning

heej nu är jag med emilia.Idag är det skolavslutning det ska bli ganska kul men på ett sätt inte för erika och maja ska sluta:((


men jaag bloggar imon;)


Förlåt:(

sorry för att jag inte ha bloggat på länge men har inte harf tid.
Idag i skolan så kolla vi på mio min mio och sen när den nästan va slut börja jag och elin gråta sen börja erika emilia och felicia vi grät skit mycket för att erika ska sluta och det är mindre en en vecka kvar:'(
Men jag blogg senare lovarr;)

puss o kram

RSS 2.0