förlåt

Förlåt för att vi inte har bloggat på länge men jag och elin har vart och badat onsdag torsdag fredag och fredag till lördga sov elin hos mig.Idag har jag vart med elin och maja ska va med dom imon igen:)
Men vi ska fixa en ny header (stavning).
Vet inte vad jag ska skriva mer:/
 
Hej då pussokram//Smille<3

Heej

I söndags sov jag över hos elin vi gjorde två inlägg men dom har inte kommit ut Och så pratade vi med elin o emma på skype deras blogg heter elinoemma.bloggplatsen.se:)
Imon ska jag vara med elin och vi ska bada ochh sen ska vi åka och kolla på torsdagskvällen:)
Och sen på fredag ska hon sova över hos mig:))
men jag ska snart åka till mc;))
Men bloggar kanse imon eller på fredag vi får se:)
 
Hejdå puss & Kram//Emilia<3

På väg

Heej nu är elin på väg till mig woop woop :D
Ska bara säga att Andreas Wijk är såå söt/Snygg<3//Smille<3

Längtar<3<3<3

Heej idag har jag inte gjórt så mycket har hittat en sak på blocket som jag vill ha:D
Längtar så mycket tills imon för då ska jag vara med den bästa elin har saknat såå mycket<3<3 Love you<3
Vet inte vad jag ska skriva mer men sriver mer imon kväll:)
 
Puss & Kram //Emilia<3
 
 
 
Dagens outfit
 
Line:vero moda
Shorts:H&M
 
 
 
 

på väg hem ....

Hej Hej jag sa ju att vi skulle åka hem på söndag men det blir idag istället . Så ska sitta i bilen i 5 timmar nurå. Imon ska jag va med emilia , vi får se vad vi hittar på. Men vi har fått jätte mycket frågor så jag ska ta några nu på en gång.
 
 
1. Vart bor du ?: i borås
 
 
2.har du ngn pojkvän? :kanske
 
3. vilken år ni i ?: Svedjeskolan
 
4.vilka är dina bästisar ?: Maja , erika och emilia. l
 
tar resten en annan gång
 
 
 
Hejdå
 
 
elin
 

Glad:D

Heej igår va jag och emilia och kollade på darin och sen så vi Andreas Wijk just nu sitter jag och lyssnar på en låt av han:)
För typ en timma sen så va jag och min pappa ute och cyklade 4 km har lite ont i benen;)
vet typ inte vad jag ska skriva mer!
Elin om du ser detta smsa eller fb eller bloggen mig vi måste ses snart saknar dig<3<3
 
Puss och Kram // SmilleHaha roliga tider

Tja !!!

Azzå det är helt sjukt att vi börjar 6:an , det känns som om det var igår vi gick i förskolan . Men sorry att jag nt har bloggat men har haft fullt upp och sen har det åskat as mycket . Igår när vi satt och kolla på tv (sommar med ernst ) så typ bara  lät det som en bomb slog ner elr nått men det var ju åskan dårå + en blixt och jag höll typ på att  skita på mig . Så det var den tv-kvällen men  imon vet jag nt vad vi ska gjöra blir vell  nått . Men på söndag åker vi hem . Men vet nt vad jag ska skriva men mitt hår luktar typ skog för vårt shampo  var slut så då skulle pappa åka och köpa nytt och han kom tillbacka med nån jävla skogs shampo som han köpt i nån gammal affär ,fråga nt vf jag berätta det här .
 
 
 
Hej då
 
 
<3elin

Heej

heej idag har jag vart inne hela dan vrf vet jag inte kanse ska ut och cykla sen.
Imon ska kanse till stan och kolla på darin men vem ska jag gå med?? NÅN???
Idag är min lillebror inte hemma så jag slipper han aja vet inte vad jag ska skriva mer;)
 
Hej då puss o kram
 
OBS nån som vet hur man lägger upp typ musik klipp??

Massa saker

Heej  i torsdags kom jag hem från varberg och det va skit kul där:) I lördags va jag på brölop sen sova jag hos min kusin:) I söndags va jag med emilia och maja och i igår va jag med emilia maja och malin och vi gjorde paj det va jätte god tycker jag.
om nån ha kik så skriv vad ni heter:)
Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer men bloggar senare eller imon
 
 
Puss & kram
 
 
Kolla in elinoemma.bloggplatsen   
idaoelina.bloggplatsen.se
Emiliairl.blogg.se
<3

Dalarna!!!

Hej Hej just nu sitter jag i min morbrors mysiga stuga i dalarna med en hund snarkandes brevid mig. Idag har jag nt gjort så mycke bara pakat imorgon får vi se vad vi gjör, kanske drar utoch fiskar.Men nu ska jag kola på film sen deckar jag nog .
 
 
HEJDÅ
 
 
ELIN<3
 
 

På väg hem!!!!<3

Hej just nu sitter jag i bilen på väg hem från skåne kanske lägger upp lite bilder sen men just nu cp:ar det sig det sig . Vart jätte kul och mysigt här men nu står Dalarna näst på tur . Ska åka dit på lördag och jag längatar dit as mycke för de¨t är så himla mysigt där och sen vill jag ju gärna träffa min morbror och hans fru o deras guliga hund . Men nu får jag väll fortsätta lyssna på den där kärringen som pratar¨i GPS:en .
 Oj glömde nästan en sak sorry råka lägga ut två inlägg på  bilder.
 
 
Hejdå
 
 
 
ELIN<3

bilder


bilder


Skåne

Hej Hej just nu gjör jag ingenting och jag har typ inte gjort någonting på typ tre dagar men imon ska jag åka till Skåne men jag vet nt hur länge vi ska stanna är nt bestämt än men vi ska typ nt stanna mer än tre dagar för i helgen åker vi till dalarna för min morbror har stuga där .Men jag ska försöka blogga så mycke jag kan . Har ni billjetter  till justin biebers "show" det har jag och erika typ elr vi kommer få. Men jag vet nt riktigt vad jag ska skriv , Det har nt hänt så jätte mycke precis . Men jag bjuder på en gammal bild den här bilden är typ från en dubbel dejt jag o erika fixa.

Dagens outfit

 //Smille <3

Lördag

heej på lördag åker jag till varberg så det blir nog sista bloggningen på en vecka vet inte mer vad jag ska skriva men hörs nästa vecka:)

Erika

Heej är med erika i varberg har super kul idag har vi spelat mini golf och varit stranden... imorgon blir det marknad och glass på tre toppar jag ska vara där tills på torstag... ps.vi ska gå på justin biebers konsert i globen .... följ erika på http://bieber4ever.bloggie.se/

RSS 2.0